ບົດສໍາພາດ: Mr Giuseppe PERUZZI (Pino) ເຈົ້າຂອງຮ້ານ Villa Opera Italiane Cuisine & 1931 Bar

timer

remove_red_eye 5,135 views


cvConnect.la - ບົດສໍາພາດ: Mr Giuseppe PERUZZI (Pino) ເຈົ້າຂອງຮ້ານ Villa Opera Italiane Cuisine & 1931 Bar

 

          ມື້ນີ້ຊີວີຄອນເນັກໄດ້ມີໂອກາດສໍາພາດເຈົ້າຂອງຮ້ານ Villa Opera Italiane Cuisine & 1931 Bar ເປັນຮ້ານອາຫານສະຕາຍອິຕາລີ ແລະ ເຈົ້າຂອງຮ້ານເອງກໍແມ່ນຄົນອິຕາລີໂດຍກໍາເນີດ ຈະມາບອກເຖິງຄວາມເປັນມາວ່າເປັນຫຍັງຈຶ່ງຕັດສິນໃຈມາເຮັດຮ້ານອາຫານຢູ່ລາວ ເຊິ່ງປັດຈຸບັນຮ້ານດັ່ງກ່າວເປີດມາໄດ້ 28 ປີແລ້ວ ມາອ່ານບົດສໍາພາດນີ້ກັນເລີຍ.

 

 

1. ເປັນຫຍັງທ່ານຈຶ່ງຕັດສິນໃຈເຮັດທຸລະກິດຮ້ານອາຫານ? ເປີດມາໄດ້ດົນປານໃດແລ້ວ?

           ປັດຈຸບັນຮ້ານ Villa opera Italian Cuisine ແມ່ນເປີດມາໄດ້ 28 ປີແລ້ວ ເມື່ອກ່ອນແມ່ນເປີດຢູ່ ນໍ້າພຸ ແຖວແຄມຂອງໄດ້ 26 ແລະ ຍ້າຍມາເປີດຢູ່ນີ້ ໄດ້ 2 ປີ ແລ້ວ ເນື່ອງຈາກໝົດສັນຍາການໃຫ້ເຊົ່າ ແລະ  ກ່ອນທີ່ຈະຕັດສິນໃຈເຮັດທຸລະກິດຮ້ານອາຫານ ເນື່ອງຈາກວ່າຂ້າພະເຈົ້າເປັນຄົນອິຕາລີໂດຍກໍາເນີດ ກ່ອນໜ້າທີ່ຈະມາອາໄສຢູ່ລາວນີ້ແມ່ນມານໍາຄົນຮູ້ຈັກ ເພາະລາວຈະມາເປີດຮ້ານຂາຍແວ່ນຕາຢູ່ນີ້ກໍເລີຍນໍາມາ ໂດຍທີ່ບໍ່ຮູ້ເລີຍວ່າ ປະເທດລາວນັ້ນຢູ່ໃສ ແລະ ກໍໄດ້ທຽວໄປທຽວມາຫຼາຍຄັ້ງ, ສຸດທ້າຍເລີຍຕັດສິນໃຈຍ້າຍຖິ່ນຖານ ແລະ ເຮັດຮ້ານອາຫານສະຕາຍອິຕາລີຢູ່ລາວ ເພາະເຫັນວ່າແຕ່ກ່ອນຮ້ານອາຫານປະເພດນີ້ຢູ່ປະເທດລາວມີໜ້ອຍ ແລະ ຕົນເອງກໍມີຄວາມມັກຮັກໃນການເຮັດອາຫານຢູ່ແລ້ວ ຈຶ່ງເປີດຮ້ານນີ້ຂຶ້ນມາ.

 

 

2. ເປັນຮ້ານອາຫານປະເພດໃດ? ກຸ່ມລູກຄ້າແມ່ນກຸ່ມປະເພດໃດ?

          ຮ້ານອາຫານຂອງພວກເຮົາເປັນຮ້ານອາຫານ ແບບອິຕາລີ 100% ທາງດ້ານອາຫານ ແລະ ການຕົກແຕ່ງຕ່າງໆ ເມື່ອມາໃຊ້ບໍລິການຮ້ານເຮົາ ທ່ານຈະໄດ້ຮັບຄວາມຮູ້ສຶກແບບປຽບເໝືອນຢູ່ປະເທດອິຕາລີເລີຍ.

          ສໍາລັບກຸ່ມລູກຄ້າແມ່ນ ຊ່ວງອາຍຸແມ່ນໄວກາງຄົນຂຶ້ນໄປ ຈົນເຖິງໄວເຮັດວຽກເປັນສ່ວນໃຫຍ່ ຈະມີທັງຄົນລາວ 85%  , ຕ່າງປະເທດ 10%  ແລະ ນັກທ່ອງທ່ຽວຕ່າງໆ 5%

 

 

3. ຈຸດໃດທີ່່ເປັນຈຸດເດັ່ນສາມາດດຶງດູດລູກຄ້າໃຫ້ເຂົ້າມາໃຊ້ບໍລິການຮ້ານຂອງທ່ານ?

         ຈຸດເດັ່ນຫຼັກໆແມ່ນ ໄອເດຍໃນການຕົກແຕ່ງຮ້ານໃນສະຕາຍອິຕາລີ ລວມໄປເຖິງບັນຍາກາດພາຍໃນຮ້ານ, ປະເພດອາຫານເຊິ່ງເຮົາຈະເນັ້ນອາຫານທີ່ເປັນຂອງປະເທດອິຕາລີໂດຍສະເພາະ ເນື່ອງຈາກຂ້າພະເຈົ້າເປັນຄົນອິຕາລີ ເປັນຕົ້ນ ອາຫານ ພາດຕ້າ, ພິດຊ້າ, ສະລັດ , ສະປ່າເກັດຕີ້ ແລະ ອື່ນໆອີກຫຼາຍຢ່າງ ສິ່ງເຫຼົ່ານີ້ກໍເປັນສ່ວນໜຶ່ງທີ່ສາມາດດຶງດູດລູກຄ້າໄດ້ຫຼາຍສົມຄວນ

 

 

 

 

4. ຊ່ອງທາງໃນການໂປຣໂໝດຮ້ານມີຫຍັງແດ່? ຜົນຕອບຮັບຈາກລູກຄ້າເປັນແນວໃດ? ມີລູກຄ້າເຂົ້າມາໃຊ້ບໍລິການຫຼາຍປານໃດ?

          ຊ່ອງທາງໃນການໂປໂໝດຮ້ານ ເປັນການບອກຕໍ່ຂອງລູກຄ້າເອງ ເນື່ອງຈາກຮ້ານຂອງເຮົາເປີດມາດົນ ກໍຈະເຮັດໃຫ້ມີລູກຄ້າຫຼາກຫຼາຍແບບເຂົ້າມາໃຊ້ບໍລິການ ແລະ ມັກໃນລົດຊາດ ລວມໄປເຖິງການບໍລິການ, ການຕົກແຕ່ງຮ້ານກໍເປັນໄດ້ ເຖິງວ່າຮ້ານຂອງເຮົາຫາກໍຍ້າຍມາຢູ່ນີ້ກໍຕາມ ແຕ່ລູກຄ້າບາງສ່ວນກໍຍັງມາໃຊ້ບໍລິການຮ້ານເຮົາຢ່າງເປັນປະຈໍາ.

          ສໍາລັບໃນອະນາຄົດໃນຊ່ອງທາງການໂປຣໂໝດ ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ ຈະຫາວິທີໃນການ ວາງແຜນການຕະຫຼາດ ຄື ການໂຄສະນາທາງ social ເຊັ່ນ: facebook , instragram ເປັນຕົ້ນ.

          ແລະຜົນຕອບຮັບຈາກລູກຄ້າແມ່ນໄດ້ດີພໍສົມຄວນ ເພາະມີລູກຄ້າຈາກຫຼາກຫຼາຍບ່ອນມາໃຊ້ບໍລິການ ບາງມື້ກໍຫຼາຍ ບາງມື້ກໍໜ້ອຍປະປົນກັນໄປ ຖືວ່າເປັນເລື່ອງປົກກະຕິ ແລະ ສ່ວນຫຼາຍລູກຄ້າຈະບອກວ່າອາຫານຢູ່ນີ້ແຊບຫຼາຍ ໂດຍສະເພາະ ແມ່ນ ສະປ່າເກັດຕີ້ ລວມເຖິງອາຫານປະເພດອື່ນໆນໍາ

 

 

 

 

5. ອະນາຄົດຕໍ່ໜ້າມີການວາງແຜນແນວໃດແດ່?

          ໃນອານາຄົດຕໍ່ໜ້າຂ້າພະເຈົ້າມີແຜນຢາກເຮັດຮ້ານອາຫານທີ່ຢູ່ນອກຮ້ານ ເພື່ອໃຫ້ໄດ້ຮັບຄວາມຮູ້ສຶກຜ່ອນຄາຍກັບທໍາມະຊາດຫຼາຍຂຶ້ນ ແຕ່ກໍຕ້ອງອີງຕາມສະພາບຄວາມສະດວກສະບາບຕ່າງໆຫຼາຍຢ່າງອີກດ້ວຍ.

          ໃນຖານະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າມາອາໄສຢູ່ລາວໄດ້ 28 ປີ ແລ້ວ ມີຄວາມຮູ້ສຶກດີໃຈຫຼາຍ, ສາມາດມີອາຊີບ ແລະ ທຸລະກິດເປັນຂອງຕົນເອງ ມີວຽກສະບາຍ ທີ່ໄດ້ມາຢູ່ປະເທດລາວ ແລະ ມາສ້າງຄອບຄົວຢູ່ທີ່ນີ້ອີກດ້ວຍ.

 

 

ຂໍຂອບໃຈ: Mr Giuseppe PERUZZI (Pino) ເຈົ້າຂອງຮ້ານອາຫານ Villa opera Italian Cuisine

ສະຖານທີ່ ບ້ານ ສີຖານເໜືອ ເມືອງ ສີໂຄດຕະບອງ ນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ

ຮ້ານເວລາເປີດເລີ່ມແຕ່: ເຊົ້າ-ແລງທຸກມື້  11:30 –  14:00 ແລະ 18:00 – 22:00

ເບີໂທຕິດຕໍ່: 021 215 099

Tags: #ເຈົ້າຂອງຮ້ານ #Villa opera Italiane Cuisine #Italiane Food #ລົດຊາດແຊບ #Steak #Italiane style #salad #Restaurant #pizza #ສະປາເກັດຕີ້ #ສະເຕັກ #ບັນຍາກາດດີ #Giuseppe PERUZZI #Spaghetti

Share on your timeline:


CVConnect is leading recruitment agency in Laos demonstrated through enormous investment in database and international working standards that enable us to seek the right candidates to various companies as fast as possible in any positions or levels.

....